Brughia Tennis Academy

 

BTA-fun BTA-kids BTA-pro

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wat dan ook ? Contacteer ons vrijblijvend :foto

De Craemer Stefaan

stefaan@tcbrughia.be

GSM 0476 45 83 26

 

 

Structuur

Van de kleuterschool over het kidstennis tot recreatief of competitief jeugd – en volwassen tennis, bij ons kan het allemaal.Onze academy is opgedeeld in 3 afdelingen . Graag lichten wij deze een beetje toe :

BTA Kids

Richt zich op alle facetten van het kidstennis ( wit = kleuterschool, blauw,rood,oranje en groen ).

Sedert een half jaar werken wij nu met een kidstenniscoordinator( Meyfroodt Wannes ) die alle kidstennislessen superviseert

Zowel tijdens de zomer als winter nemen wij ook in groep deel aan een aantal Kindertoer – tornooitjes om de kids de gelegenheid te geven ook naast de lessen op het terrein fun te beleven.Brughia Tennis Academy regelt de inschrijvingen, vervoer en betaalt zelfs het inschrijvingsgeld voor alle kids die bij ons les volgen !!

BTA Fun

Richt zich op de beginnende tot recreatieve tornooispeler via het juist aanleren van de basistechnnieken en basistactieken. Dit zowel voor kinderen die de kidstenniskleuren doorlopen hebben, voor kinderen + 12 jaar die starten als voor volwassenen.

BTA Pro

Richt zich op jeugd die het maximum uit hun tennismogelijkheden wil halen ( tornooibegeleiding, bio-mechanische analyse, conditietraining,…)

 

Trainersteam

Video’s

 

Onze allerkleinsten in de kleuterschool

Kidstennis blauw en rood