Kamp – weekoverzicht

Op maandagochtend komen de kinderen aan tussen 9u en 9u20. (Als uw kind in de opvang blijft, dan kan dat uiteraard al vanaf 7u45.) We vereffenen eerst het inschrijvingsgeld. En als iedereen aanwezig is, starten we na een welkomstwoordje met de activiteiten.

We stoppen op maandagmiddag uitzonderlijk een beetje vroeger (11u50) om de kinderen te verdelen in warme maaltijd en boterhammen. De kinderen die warm eten, eten boven in de cafetaria. De boterhameters blijven in de kampzaal.

Om 16u is de eerste kampdag gedaan, de kinderen kunnen nog in de opvang blijven tot 17u30.

Dinsdag en woensdag zijn gewone kampdagen. De kinderen (kleuters en omnisporters) brengen dan hun zwemzak al mee, zodat ze zeker op donderdag kunnen gaan zwemmen. De kleuters gaan op donderdagochtend zwemmen, de omnisporters gaan in de namiddag te voet naar Interbad om te zwemmen.

Op vrijdag wordt het programma omgekeerd en doen we ’s ochtends eerst de keuzesport. We tennissen in de namiddag. Alle kinderen spelen een circuitje of een tornooi. Om 14u30 kunnen deouders, grootouders, tantes… eens komen kijken naar hun kleine spruit of stoere tiener. Ze krijgen een gratis kopje koffie en een stukje taart aangeboden. Rond 15u30 volgt de prijsuitreiking en treden de kleuters op met een kleuterdansje. Ook de dansers uit de keuzesport geven het beste van zichzelf met een of meerdere hedendaagse dansroutines.

Gedurende heel de vrijdag kunnen de kinderen ook op een SPRINGKASTEEL spelen, die wij speciaal voor de laatste kampdag voorzien. Ook na afloop van het kamp, kunnen ze nog een half uurtje springen.