TC Brughia’s accommodatie

Vanaf je aankomst bij Brughia in de Gulden Kamer, Boogschutterslaan 37 te 8310 Sint-Kruis Brugge (Brugges sport- en recreatiepark) merk je onmiddellijk dat dit niet zomaar een tennisclub is. Hier heeft men er werkelijk alles aan gedaan om de tennisliefhebber zoveel mogelijk kansen te bieden om zijn of haar lievelingssport te beoefenen.

Tijdens het zomerseizoen wordt de grootste ballon van Brughia neergelaten en opgeborgen. Op die manier wordt de capaciteit van de buiten terreinen opgetrokken tot 11 banen terwijl er daarnaast nog altijd 9 indoor terreinen behouden blijven voor de grillen van de Belgische weergoden. Je ziet het: in Brughia speel je werkelijk elke dag van het jaar – ongeacht het weer.

Het bekendste en oudste deel van TC Brughia is ongetwijfeld de indoor zaal met 4 tapijt tennisbanen. Deze zaal is al jaren lang de redding voor Bruggelingen die in de winter willen blijven tennissen. De bar van TC Brughia geeft een prachtig uitzicht op deze zaal door de grote glazen wand. Deze bar is een uit de kluiten gewassen ontmoetingsplaats en geeft plaats aan meer dan 200 mensen. Toch is men er in geslaagd hier een gezellige sfeer te creëeren. Het aansluitende zonneterras biedt een prachtig uitzicht over de buitenvelden, omgeven door een uniek groen kader.

Verder beschikt Brughia ook over 3 grote, verlichte parkings, een voetbalveld, 2 beachterreinen en een midi-terrein; allemaal ideaal voor de sportkampen.

Achter de traditionele gravel terreinen ligt een super leuke speeltuin waar de kleinsten steeds hun hartje kunnen ophalen.